Roosendaalsebaan 8 4 - 2920 Kalmthout
Tel.: 03 500 03 58
Contacteer ons!
Ik zorg in geen tijd voor uw gebruiksvriendelijke garagepoort.

Uw praktische en esthetische garagepoorten op maat.

Zoekt u een elegante garagepoort die meteen in het oog springt? Wenst u een gemakkelijke rol-, sectionaal- of kantelpoort? Schakel dan mijn bedrijf in Kalmthout in voor een snelle installatie van uw poort naar keuze.

Kwalitatieve opties van Hörmann

Als ervaren schrijnwerker ben ik gespecialiseerd in de plaatsing van alle toonaangevende garagepoorten van Hörmann. Afhankelijk van uw wensen en noden, bied ik verschillende mogelijkheden.

Met een sectionaalpoort blijft uw volledige doorrijruimte vrij. Deze poorten kunnen overal geplaatst worden en zijn daarom ideaal voor uw renovatieproject.

Als u een extraveilige garagepoort wenst, kan u opteren voor een kantelpoort. Deze poorten zijn uitgerust met een innovatieve vergrendeling.

Voor uw comfort zit u goed met de automatische rolpoort. U kan zonder moeite in en uit uw garage en houdt uw plafond vrij.

Snelle service

Welke garagepoort u ook verkiest, bij mij rekent u op een vlotte service. Als eenmanszaak volg ik elk project nauwkeurig op en kom ik zo snel mogelijk bij u langs. Dankzij mijn kwalitatief materiaal bent u zeker van een zorgvuldige plaatsing volgens het boekje.

Interesse? Contacteer me dan meteen voor uw garagepoorten nabij Kalmthout.

Clikc+