Roosendaalsebaan 8 4 - 2920 Kalmthout
Tel.: 03 500 03 58
Contacteer ons!
Uw stijlvolle ramen en deuren beginnen bij mij.

Uw timmerman voor schitterende (buiten)ramen en deuren.

Zoekt u een timmerman die uw buitenschrijnwerk tot in de puntjes afwerkt? Wenst u ramen en deuren die perfect bij de stijl van uw zaak, woning of onderneming passen? Ga dan in zee met mijn gespecialiseerd bedrijf in Kalmthout.

Diverse materialen mogelijk

Als ervaren expert plaats ik in geen tijd uw buitenramen en deuren in pvc, aluminium of hout.

PVC is veelzijdig, ecologisch en onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft u eindeloze mogelijkheden qua vorm, kleur en design.

Aluminium buitenschrijnwerk is bijzonder solide. U kiest zelf de afwerking van het profiel, waardoor u uw vastgoed een extra dimensie kan geven.

Houten ramen en deuren zorgen dan weer voor een warme en authentieke uitstraling. Dankzij het gebruik van kwalitatieve houtsoorten bent u zeker van een lange levensduur.

Bij elke klus garandeer ik een gedetailleerde afwerking. Ik ga te werk met respect voor uw eigendom en ruim alle afval keurig op.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Aangezien ik zonder personeel werk, kan ik u een voordelig tarief aanbieden. Ik behoud steeds het overzicht en garandeer een nauwkeurige opvolging va uw project. Dankzij mijn strakke planning bent u zeker van een stipte service.

Interesse in een timmerman regio Kalmthout? Contacteer me dan snel voor bijkomende informatie!

Clikc+